DVD

Welkom in onze DVD en Bluray sectie voor nieuwe dvd releases van 2013/2012 in Nederland. Hier gaan we de beste films op DVD langs per genre, maar ook per land. Ook bespreken we de films die nu uit zijn op dvd of in Bluray (3D) in 2012 of uitkomen in 2013. Onder de films staat een link naar de uitgekomen films met reviews en trailers.  Op deze pagina een overzicht van de huidige ‘new DVD releases’ per genre.

Voor een overzicht van de laatste kwaliteitsseries op DVD en Bluray, kunt u terecht in onze series sectie – Laatste series op DVD en Bluray – Boxsets

Laatste buitenlands arthouse films op DVD

Overzicht van de nieuwste dvd films uit de Europese, Aziatische filmindustrieën. Oftewel, de laatste arthouse wereld cinema top films verkrijgbaar op DVD en Bluray.

Nieuwe DVD en Bluray releases voor kinderen in 2013/2014

Een overzicht van alle goede films voor kinderen, zoals leuke Disneyfilms op DVD en andere geanimeerde en normale avonturenfilms voor de kids. De door ons geselecteerde beste films van dit jaar op DVD via bol.com. Velen zijn in het Nederlands gesproken of Nederlands ondertiteld. Ook hebben we de leukste Nederlandse kinderfilms uit op DVD geselecteerd.

Nieuwe actiefilm releases uit op DVD en Bluray 2013/2014 – top 5

Ook dit jaar zijn er weer de broodnodige actiefilms uitgekomen. Wij hebben de allerbeste voor je op een rij gezet. De nieuwe actiefilms dvd releases van dit jaar.

Beste nieuwe actiefilms van 2012/2013 artikel – trailers en reviews en release data

Nieuwe Sci-fi films uit op DVD en Bluray in 2012/2013 – top 7

Het vooruitzicht van Sci-fi films voor 2013 is bijzonder rooskleurig. Met grote blockbusters als The Man of Steel, Pacific Rim en Star Wars 2 zit je geramd voor het komende jaar. Ook 2012 was niet onverdienstelijk. Hier een overzicht van de films die al verschenen zijn.

Beste Sci-fi films van 2012/2013 – trailers, reviews en release data

Nieuwe Horror films uit op DVD en Bluray in 2012 en 2013

Het horror genre staat nooit stil. Ook dit jaar zijn er een aantal enge dvd’s en blurays uitgekomen die je haren grijs kunnen maken. Van Spaanse horrors tot enge Hollywood blockbusters.

Beste enge horror films in 2012/2013 – trailers, reviews en release datums

Nieuwe Blu-rays 3D in 2013

In 2013 staan er weer een groot aantal 3D Bluray films gepland. Zodra ze uit zijn, zullen ze hier verkrijgbaar zijn. Hier alvast een overzicht van de grootste releases voor 2012. Het betrof in 2012 voornamelijk 3D Animatiefilms, maar ook andere grote producties.

Onze selectie van de beste films DVD releases van 2012 op DVD en Bluray

Het jaar is nog niet voorbij, maar toch hebben we alvast een overzicht gemaakt met een top 7 van de leukste films van 2012. De meeste zijn al uit op DVD in Nederland, een aantal komen binnenkort uit. De release datum van bol.com staat erbij.

Lees hier de reviews en de trailers in onze ‘Beste films van 2012′ artikel.

Wij zijn vooral gericht op het bespreken van films. We zijn dus niet een webshop. Daarom hebben we een partnerschap gesloten met Bol.com en Amazon.co.uk. Met bol is het natuurlijk makkelijk om films en series te kopen op DVD en Bluray aangezien het in Nederland is gevestigd. Maar ook Amazon.co.uk is een geweldige optie omdat ze een groter aanbod hebben en levering is gratis. We gebruiken deze echter alleen wanneer het bij bol.com niet in het assortiment zit. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>