Nieuwe films

Hier onze nieuwe films 2013/2014 sectie. Het is belangrijk om op de hoogte zijn van de nieuwe films die elk jaar uitkomen. Hier geven wij een overzicht van de beste nieuwe films die in Nederland uitkomen op DVD of in de bioscoop in 2014 en het beste uit 2013. Ook geven we daar een release datum bij en hopen zo snel mogelijk een trailer en review voor je te plaatsen. Ook geven we de mogelijkheid om ze op DVD of Blu-ray te kopen of online te kijken.

Beste nieuwe films van 2014/2013 in de bioscoop

Hier een overzicht van onze nieuwe films van 2014 en een terugblik op 2013 en 2012. We hebben hieronder lijsten per genre, maar deze lijst is onze algemene beste film lijst. Vanzelfsprekend is het een lijst tot dusver. Het jaar is nog niet voorbij dus naar alle waarschijnlijkheid zullen er nog wat nieuwe films van plek wisselen.

- Beste films van 2013

La grande Bellezza - aankomende Italiaanse komedie

Beste Nieuwe Kinderfilms

De kinderen laten we natuurlijk niet in de kou staan. Vandaar dat we ook voor de kids een selectie hebben gemaakt van de nieuwe kinderfilms van 2014. Met trailers en reviews bespreken we de beste nieuwe releases. Ook vermelden we er bij voor welke leeftijd de films geschikt zijn. Daarnaast kun je doorgaan naar de films van 2013 en 2012.

Nieuwe 3D film voor Kinderen in 2013 - Monsterc Inc. 3D

- 2014 Kinderfilms

Nieuwe Sci-fi films uit Hollywood in 2013

Zonder twijfel wordt 2013 het jaar van de Science fiction film. Na al een groot aantal superhelden films in 2012, zet deze trend zich in komend jaar door. Ook naast Marvel films, kunnen we ook andere nieuwe sci-fi blockbusters verwachten zoals Pacific Rim, Elysium en natuurlijk de bij de geeks of nerds (een compliment) alom populaire Star Trek 2.

Nieuwe Sci-fi films 2013 

Beste Nieuwe Actiefilms

Harde actiefilms en actie komedies blijven populair. Ook dit jaar zijn er weer een aantal uitgekomen. Wij hebben voor 2012, 2013 en 2014 de beste uitgelicht in een top 5. Ook hier hebben we ook naast de nieuwe films die in de bios draaien er de DVD releases bijgezet. Ook 2013 wordt een jaar om niet te vergeten met een aantal legendarisch nieuwe superhelden films zoals Superman en Iron Man 3. Ook zijn staan er een aantal nieuwe 3D films op het programma, zoals Jurassic Park 3D. In 2014 oogt het weer een goed jaar te worden.

Aankomende Superhelden actiefilm rond mei 2013 - Iron Man

- Actiefilms van 2013/2014

Nieuwe Animatie films en tekenfilms van 2012 en 2013

Naast onze uitgebreide selectie van animatiefilms die onder kinderfilms vallen, trekken we het genre graag wat breder. De doelgroep van populaire animatiefilms strekt verder dan de basisschool. We richten ons voornamelijk op de aankomende films van Pixar en Disney in 2013, maar ook andere productiemaatschappijen. Tekenfilms blijven elk jaar jong en oud vermaken. Wij helpen graag een handje mee.

-  Nieuwe animatiefilms en tekenfilms in 2013

Beste Nieuwe thriller films

We kunnen natuurlijk ook niet zonder de erg spannende films die ons op het puntje van onze stoel laten zitten. Wij zijn niet bijzonder indruk van de producties van 2012, maar voor de thriller fans zit er sowieso wel wat bij. Vooral de nieuwe Brad Pitt film Killing them Softly is een om naar uit te kijken. In 2013 staat ons ook van alles te wachten, van psychologische thrillers tot spannende actiethrillers.

nieuwe gangster film met Brad Pitt in de hoofdrol

Beste nieuwe thiller films in 2013 

Grappige Komedie films en lachfilms voor 2013

Het gaat niet alleen maar om romantiek. Gelukkig maar. Vandaar dat hier het overzicht van de comedy films of lachfilms is weergeven. Een bescheiden top 6 van de meest hilarische nieuwe films. Voor 2012 was Ted onze favoriet. Ook het Britse Marigold Hotel was niet slecht. Een film a la Hangover was er niet, wellicht de onlangs uitgekomen Seven Psychopaths.

Nieuwe grappige releases van 2013

Nieuwe komedie films in 2013

Beste Nieuwe romantische films – Leuke romantische komedies

Het genre dat nog steeds veel mensen doet smelten mag ook niet ontbreken. Deze leuke feel-good films zijn voor iedereen het bekijken waard. Dat neemt niet weg dat voornamelijk het vrouwelijk geslacht deze films het liefste verslijt. De beste romantische komedies in 2012 uit op DVD en in de bioscoop en de nieuwste romcoms voor 2013 en 2014.

Beste romantische komedies in 2013/2014

Beste nieuwe romantische films/komedies in 2012 – DVD/Bioscoop

Beste Nieuwe Horror films

Griezelen hoort er vanzelfsprekend ook bij. Vandaar dat wij het horror genre ook nooit onbesproken zullen laten. Voor 2012 hebben we ook de beste horror slashers en komedies voor je op een rij gezet. Ze zijn allemaal al op DVD uit. Ook bespreken we een paar die uit zullen komen in 2013/2014. Ook hier zitten een aantal erg enge aankomende top films bij.

nieuwe populaire horror films met Twilight Ster Ashley Greene

Beste nieuwe Horror films in 2012 – DVD/Bioscoop

Verder hebben we ook..

Wij houden je graag op de hoogte van de meest interessante filmhuisfilms of arthouse films uit het buitenland in 2012 en 2013. Zo kun je bij ons terechte voor de beste films uit Frankrijk, Italië, Spanje, Denemarken, Zweden en veel meer landen. Natuurlijk ook grote industrieën zoals Engeland en Amerika. En vanzelfsprekend ook Nederland.

- Beste nieuwe buitenlandse/arthouse films van 2012

- Nieuwe Nederlandse films 2013

Nieuwe trailers voor 2013 en 2014 – bioscoopfilms

Hoef je niet zo nodig al die reviews te lezen? Dat begrijpen wij volkomen. Vandaar dat in al onze artikelen altijd een trailer wordt bijgevoegd. Indien mogelijk zijn het trailers met Nederlandse ondertiteling. De trailers van 2014 zien er erg goed uit.

Wij zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar wat jij als beste films inschat voor de komende jaren dus wees niet te benauwd en laat het ons weten via ons comment systeem.Ben je op dit moment niet geïnteresseerd in welke nieuwe films er in de bioscopen draaien? Dan kun je wellicht uit de voeten met onze DVD en Bluray sectie waar we de laatste nieuwe films van 2013 uit op DVD bespreken. Ook kun je ze daar direct kopen of zelfs online kijken.