Een van de nieuwe veelbelovende TV releases van dit jaar

Nieuwe series in 2013/2014 – Beste tv series per genre

Hier een lijst met alle nieuwe series die in 2014 uitkomen op TV en de beste series van 2013. Het betreft voornamelijk Amerikaanse en Engelse series, maar we richten ons ook op Nederlandse en Scandinavische tv series. We gaan elk genre bij langs van de grootste releases bij de beste tv netwerken. Alle nieuwe TV shows die je moet zien op een rij, van drama series tot comedy series.Voor op TV, maar ook uit op DVD of Bluray in 2013 en 2014. 

Een van de nieuwe veelbelovende TV releases van dit jaar

In eerste instantie zijn onze ogen gericht op de Amerikaanse televisie en de Britse televisie. De nieuwe Europese series worden besproken in onze buitenlandse series sectie – dit omdat er in Europa jaarlijks niet heel veel originele nieuwe shows geproduceerd worden, maar er wel veel seizoenen van top series terugkomen in 2013 & 2014. De series die in deze sectie worden behandeld betreffen series van de Britse BBC en de Amerikaanse ABC, NBC, CW, FOX en HBO. We hebben voor HBO series een apart artikel opgezet, vanwege de grote populariteit. We hebben alleen de beste series van 2013 en 2014 geselecteerd. Ook gaan we de nieuwe seizoenen bij langs. Overal proberen we een Nederlandse release datum te plaatsen.

De nieuwste tv series voor 2014 en 2013 per Genre

Nieuwe HBO series in 2014

Nieuwe thriller series in 2014

Nieuwe horror series in 2014

Nieuwe scifi series in 2014

Nieuwe drama series in 2014

Nieuwe actieseries in 2013/2014

Nieuwe Sundance Channel series in 2014

We zullen binnenkort de lijsten aanvullen met meer genres. We staan altijd open voor tips over welke goede series jij wilt zien. Het is immers uiteindelijk een kwestie van smaak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>